AVROTROS
Ik VertrekIk Vertrek
Ik VertrekIk Vertrek

Hoe gaat het nu met Yvonne en Ulrich en hun spirituele oord in Spanje?

In de uitzending van 30 januari 2024 zien we hoe Yvonne en Ulrich hun droom gaan leven in Spanje.

Hoe gaat het nu met hun voedselbos, de  massages, detoxkuren en vaginale stoombaden?  

  1. Ik Vertrek
  2. Hoe gaat het nu met?
AVROTROS

Update 30 januari 2024 -   Verdolaga Center - L’Alfàs del Pi   

Na de opening voelden we eigenlijk pas dat er best veel druk op was gezet door onszelf om alles zo goed mogelijk af te krijgen. We hadden met onszelf afgesproken dat we even een rustpauze zouden nemen van een maand, maar dat liep anders. 

De praktijk voor de massages en coaching ging namelijk opeens al erg goed lopen. Ulrich heeft nu wekelijks veel klanten voor massages, coaching en ook verschillende stellen in relatietherapie.

Daarnaast komt ook mijn praktijk met de vaginale stoombaden sessies, de oorkaarsen en het 1 op 1 coachen met de opstellingen goed van de grond.

Mijn vriendin Kitty uit Nederland kwam langs in Spanje. Met haar heb ik in het verleden energetische opstellingen gedaan, wat we ook spontaan besloten te doen in Spanje. Dit ging zo goed, dat we hier een vaste prik van maken en hiervoor een opleiding aan het opzetten zijn.

AVROTROS

Praktijk Yvonne V-steamers en massageruimte Ulrich

AVROTROS

Met Kitty

AVROTROS

Ulrich verzorgt de moestuin

Drukke agenda

We hebben nu iedere drie weken wat. De ene keer een retraite met kruiden, massages, wandelingen etc en de andere keer komt Kitty en gaan we verder met de opstellingen. Ook Ulrich zijn rol hierin is gegroeid, hij doet alle maaltijden en randondersteuning. Dit gaat echt super goed, zijn soepen worden enorm gewaardeerd. 

Ik zie ons in de toekomst, zeker de komende jaren, dit nog veel doen: 2 weken zonder gasten, ons richten op onze praktijken en de moestuin (die helaas nog steeds niet echt goed gaat..) en dan een week intensief met gasten. Dan zijn de inkomsten meer dan genoeg om heel relaxt te kunnen leven.

Privéleven

Wel hebben we gemerkt dat het belangrijk is dat we ons privé bewaken, omdat het allemaal op ons terrein gebeurt. Tijdens de opstellingen komen er wel 30 verschillende mensen over de vloer, en is het best lastig om niet 24/7 met je gasten bezig te zijn. Gelukkig fluit Ulrich me dan terug.  

AVROTROS

AVROTROS

Studio in garage

AVROTROS

slaapkamers in voormalige garage

AVROTROS

Nog iedere dag zijn we blij dat we in Spanje wonen. Vooral als we in de auto rijden door de bergen, maar ook als we in het bos zitten en de zee zien, blijft het toch wel ongelofelijk dat we hier mogen zijn, zoveel zonlicht krijgen en zo ontspannen kunnen leven.

We missen Nederland eigenlijk niet, alleen natuurlijk wel de kinderen en kleinkinderen die daar nog wonen en mijn ouders. Gelukkig zijn die ook allemaal enthousiast om naar ons toe te komen.

Aanpassingen

Nadat ‘Ik Vertrek’ is weggegaan hebben we wel het “garage” appartement aangepast. We hebben er 2 slaapkamers in gemaakt omdat de meeste gasten privacy wel belangrijk vinden en doordat er wel een klein “huiskamertje” is hebben ze toch wel de interactie met elkaar.  

Ook het zwembad in het “zwembad" gaat eruit. De jacuzzi is genoeg in de winter en in de zomer hebben we een buitendouche in het bos.

Die ruimte in het “zwembad” ga ik helemaal wijden aan de V-steamers waar ik nog grote plannen mee heb. Met buurman Wim ben ik een nieuw prototype aan het ontwikkelen die we op de markt gaan zetten.

Een warme zonnige groet uit Spanje Ulrich en Yvonne 

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading