AVROTROS
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

Hoe is het met Bradley en Jolanda?

In de uitzending van 6 september 2023 krijgt Bradley te horen dat Gregor inderdaad zijn biologische vader is. Jolanda weet door een persoonlijke DNA test dat Giuseppe niet haar biologische vader is. Hoe gaat het nu na de zenuwslopende, en voor de één ietwat teleurstellende uitslag, met ze?

  1. DNA Onbekend
  2. Na de DNA uitslag

Bradley

Bradley is dolblij dat hij eindelijk zeker weet dat Gregor zijn biologische vader is. Met zijn familie in Canada heeft hij veel contact. Voor het einde van dit jaar gaat Bradley dan ook eindelijk bij ze op bezoek, waar hij enorm naar uitkijkt. Verder heeft hij een nieuwe baan, een fijne relatie en een goede band met zijn drie kinderen. Met Bradley gaat het dus weer voor de wind. 

“Eindelijk rust”
Bradley
DNA Onbekend Uitslag Bradley

Duidelijkheid en opluchting voor Bradley na zijn DNA uitslag

Jolanda

Waar het bij Bradley heel goed gaat, heeft Jolanda het af en toe nog steeds lastig met de uitslag van haar DNA test. De gedachten hoe het allemaal is gelopen in haar leven maakt haar soms verdrietig. Dit was voor haar gevoel namelijk de laatste kans om haar biologische vader te vinden. Wel is Jolanda erg blij dat ze nu uitsluitsel heeft over Giuseppe. Ze probeert zich te focussen op een positieve toekomst. In september staat er dan ook een mooie reis met haar parter en vrienden naar Florida gepland. Hier heeft ze erg veel zin in!

“De grond zakt onder je voeten vandaan”
Jolanda
DNA Onbekend Uitslag Jolanda

Jolanda krijgt antwoord op haar prangende levensvraag

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading