AVROTROS
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

Hoe is het met Eliana en Math?

In de uitzending van 13 september 2023 krijgt Eliana na een verdrietig bericht te horen dat Manuel haar biologische vader was. En ook Math krijgt eindelijk duidelijkheid. Hoe gaat het nu na de uitslag met ze?

  1. DNA Onbekend
  2. Na de DNA uitslag

Eliana

Ondanks de tragische afloop, is Eliana erg blij dat ze nu zeker weet wie haar biologische vader was. In april is ze samen met haar vriend en dochtertje afgereisd naar Colombia. Dit was een bijzondere reis en ze vond het fantastisch om haar biologische familie aan hen voor te stellen. 

Ondanks dat Luis toch niet haar vader bleek, werd ze ook door zijn broers en zussen met open armen ontvangen. Eliana vindt het nog steeds lastig dat ze haar biologische vader nooit meer zal ontmoeten. Toch is dankbaar dat ze nu wel de antwoorden heeft waar ze naar op zoek was.

“Ik had hem graag een keer willen zien”
Eliana
DNA Onbekend Eliana Uitslag Videoboodschap Biologische Vader

Een persoonlijke boodschap van Manuel, die nu misschien nog waardevoller is

Math 

Ondanks dat Math nog een beetje moet wennen aan alle veranderingen in zijn leven, gaat het erg goed met hem. Nu hij zijn familiebedrijf heeft verkocht, is er weer veel vrije tijd om te vullen en hij is vastberaden daarvan te gaan genieten.

Math is ontzettend blij dat hij geen twijfel meer heeft over wie zijn biologische vader was. Dit heeft veel onrust en twijfels weggenomen. Daarnaast kijkt hij er naar uit, om zijn twee (half)broers beter te leren kennen.

“Ik word er wel gelukkig van”
Math
DNA Onbekend Math Uitslag Biologische Vader

Math krijgt eindelijk de waarheid te horen

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading