AVROTROS
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Aadje en Richard vs Mark en Margo in Ik Vertrek Even Weg

Mark en Margo uit Slowakije ontdekken dat er meer in het leven is dan keihard werken. En Aadje en Richard uit Spanje moeten letterlijk en figuurlijk met de billen bloot…

 1. Afleveringen Ik Vertrek
 2. Ik Vertrek

Uitzending zondag 30 juni om 20.40 uur op NPO 3 (herhaling van 28 mei 2022).

In Ik Vertrek Even Weg mogen oud-kandidaten inspiratie opdoen bij elkaar, kunnen ze nog wat van elkaar leren of wordt het een ware beproeving? 

Mark en Margo

Mark en Margo

Mark en Margo

In 2011 verlaten printermonteur Mark en lingerieverkoopster Margo Noord-Brabant om een nieuw avontuur te beginnen. In Slowakije willen ze de allereerste naturistencamping openen. Inmiddels is hun droom uitgekomen. De camping is een succes. Maar natuurlijk gaat net als in Nederland niet alles vanzelf.

In de Ik Vertrek vlog laten Mark en Margo in 2020 zien hoe de coronacrisis hun vergaat in Slowakije.

  Update 2020 Coronacrisis

  Hoe is het nu met Mark en Margo?

Bekijk de pagina

Ik Vertrek Even Weg

Mark en Margo zijn alweer ruim 10 jaar geleden vertrokken naar Slowakije om daar een naaktcamping te beginnen. Naast de zorg voor de gasten die bij hen naakt komen recreëren is er de zorg voor het terrein en voor alle dieren. Hierdoor zijn Mark en Margot altijd keihard aan het werk, soms in barre omstandigheden.

Tijd om stil te staan bij de vraag of dit eigenlijk nog wel hun droom is, hebben ze nooit gehad. Tót hun bezoek aan Aadje en Richard in Spanje. Ze genieten van de warmte en de gastvrijheid van de heren, en de nieuwe omgeving zet ze aan het denken…

Aadje en Richard

Aadje en Richard

Aadje en Richard

Richard van der Pluijm en Aadje van den Ende zijn naar eigen zeggen het leukste homostel van Nederland. Samen met hun pitbull Joey en buldog Charles verruilen ze in 2020 hun arbeiderswoning in Naaldwijk voor een riante villa in de Spaanse badplaats Calpe. Hier willen ze een Bed & Breakfast starten geheel in de stijl van Versailles.

Eén jaar later geven ze vanuit het zonnige Calpe een update. Ook al hebben ze het vanwege de coronacrisis best moeilijk gehad, schijnt nu de zon weer, letterlijk en figuurlijk. Ze zijn als een malle gaan verbouwen het afgelopen jaar, de appartementen zijn allemaal geüpgraded, het terras is verbreed, ze hebben nu een schitterende ontbijtzaal en is er een nieuw tweepersoons appartement gebouwd.

  Update 2021 Coronacrisis

  Hoe is het nu met Aadje en Richard?

Bekijk de pagina

Ik Vertrek Even Weg

Waar Mark en Margo bij de heren van de warmte en de gastvrijheid genieten, staat Aadje en Richard een totaal andere ervaring te wachten. De luxepoezen moeten het zien te redden in een eenvoudig verblijf op een camping in de herfst en dat valt niet mee.

Ondanks de enorme verschillen tussen de stellen vinden ze elkaar toch in hun liefde voor dieren, oude spullen en tijdens de persoonlijke gesprekken die er zijn over het gemis van dierbaren…

  Uitzending 30 juni 2024 (Herhaling 28 mei 2022)

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading