Kevin en Marianne Costa Rica
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Kevin en Marianne verliefd op Costa Rica in Ik Vertrek

Marianne (40) en Kevin (41) dromen van een leven in Costa Rica. Tijdens een vakantie met haar moeder besluit Marianne een aantal panden te bezichtigen, waarbij ze op slag verliefd wordt op een vervallen villa midden in het oerwoud. 

Ze brengt een bod uit, met succes! Dat Kevin het pand nog niet gezien heeft, mag de pret niet drukken...

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending zaterdag 8 juni 2024 om 20.30 uur op NPO 1 (herhaling van 17 december 2022)

“Hier wil ik wonen”
Marianne

Een gastenverblijf

Kevin is na 25 jaar zijn baan als vloerenlegger wel zat. Het stel verkoopt hun benedenwoning in Groningen en vertrekt samen met hun kat en twee hondjes naar hun nieuwe stekkie tussen de brulapen, giftige spinnen en miereneters. Het plan is om hier een gastenverblijf te beginnen. 

AVROTROS

AVROTROS

AVROTROS

AVROTROS

AVROTROS

Op het eerste gezicht lijkt het complex in prima staat, maar na de bouwtechnische keuring komen er toch wat gebreken aan het licht: een verontrustende scheur in de vloer, een kapotte meterkast en het dak blijkt één grote gatenkaas.

Noodweer

Kevin en Marianne nemen een aannemer in de arm die voor een prima prijs het geheel wil renoveren. De verbouwing gaat voortvarend van start, maar al snel gaat het mis. De klussers maken fout op fout en de bouwplaats verandert in een slagveld. Als het regenseizoen aanbreekt komen ze erachter dat het pand niet bestand is tegen noodweer en lijkt hun Costa Ricaanse-droom in het water te vallen...

    Uitzending gemist?

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading