DNA Onbekend Petra Marlijn
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

Louvenson en Petra leven jarenlang met twijfels

Na een lange zoektocht vermoedt Louvenson zijn biologische familie gevonden te hebben. Toch blijven er twijfels. Ook Petra leeft in onduidelijkheid. Is haar vader wel haar biologische vader? En delen zij en haar broer dezelfde vader?

  1. DNA Onbekend
“Mensen deden zich voor als mijn mogelijke familie”
Louvenson

Louvenson

Op driejarige leeftijd werd Louvenson geadopteerd vanuit Haïti. Op latere leeftijd besluit hij in zijn geboorteland op zoek te gaan naar zijn biologische familie. Hij doet een oproep op de lokale radio en opeens claimen heel veel mensen zijn familie te zijn, maar vragen ook gelijk om geld. 

Na een jarenlange zoektocht vermoedt Louvenson nu dat hij zijn biologische moeder, broer en zus gevonden heeft. Toch blijft er twijfel… Zijn ze wel echt familie of doen ze alsof?

DNA Onbekend Louvenson

Louvenson

“Ik hoop dat Ronald mijn volle broer is en mijn vader mijn échte vader”
Petra

Petra

Petra groeide op met een vader, moeder en grote broer. Haar ouders hadden een wat vrije seksuele moraal en haar vader vertelde haar regelmatig dat hij niet haar biologische vader is. Petra is op zoek naar definitieve antwoorden. Nu haar moeder er niet meer is, kan ze niemand meer pijn doet met de vragen die ze heeft. Is haar opvoedvader wel haar biologische vader en delen zij en haar broer dezelfde vader?

DNA Onbekend Marlijn Petra

Marlijn en Petra

Het volledige verhaal van Louvenson en Petra zie je woensdag 24 januari 2024 om 21.20 uur op NPO 1.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading