Het Mooiste Meisje van de Klas Ellen GaedtgensPrivé bezit
Het mooiste meisje van de klasHet mooiste meisje van de klas
Het mooiste meisje van de klasHet mooiste meisje van de klas

Na twee heftige gebeurtenissen ontwikkelde Ellen angsten

Ellen (57) heeft jarenlang last van angsten. De angsten nemen haar leven over en ze durft lange tijd de straat niet op. Dit alles is het gevolg van twee verschrikkelijke gebeurtenissen in het jonge leven van Ellen.

  1. Het mooiste meisje van de klas

Ellen (57) heeft een hele gelukkige jeugd. Dat veranderde toen haar ouders scheidden, Ellen was toen 14 jaar. De scheiding kwam voor haar totaal onverwachts en maakt haar erg verdrietig.

Kort daarop wordt ze aangerand op de badmintonclub waar ze al jaren speelt. In de banketbakkerij waar zij werkt als ze 17 jaar is, valt een man dood neer. 

Straatangst

Dit is allemaal te veel voor Ellen en ze krijgt straatangst. Van buiten zie je het niet, daar zien mensen alleen die mooie stoere chick, maar Ellen denkt zelf vaak “Je moest eens weten!”.

Ze heeft wel vriendjes maar dit gaat niet altijd goed omdat ze angsten ervaart. Pas na haar scheiding en als alleenstaande moeder weet ze haar angsten te overwinnen.

Ze zet een zeer succesvolle foto- en filmstudio op gespecialiseerd in food.

Het verhaal van Ellen zie je in Het Mooiste Meisje van de Klas, uitgezonden op vrijdag 8 december om 20.30 uur op NPO 1.

Meld je aan voor de nieuwsbrief...

... en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom AVROTROS programma's!

Dit veld is verplicht

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading