AVROTROS
Voor de ShowVoor de Show
Voor de ShowVoor de Show

Nick Schilder en DE MEIDEN van toen in Voor de Show

In de tweede aflevering van Voor de Show ontvangt presentator Jan Jaap in zijn talkshow ‘De Show’ zanger Nick Schilder, muziektheatergroep DE MEIDEN van toen en cabaretduo Peter Heerschop en Viggo Waas.

  1. Voor de Show
  2. Kunst

DE MEIDEN van toen maken muziektheatervoorstellingen over “de vrouw van nu”. Hun humoristische voorstelling ZIENDEROGEN gaat over de vragen die opdoemen in deze razendsnelle wereld, waarin we worden overspoeld met mogelijkheden. Hoe dat klinkt, laat het trio horen aan visagist Tonny.

AVROTROS

DE MEIDEN van toen met Tonny

Ondertussen wordt zanger Nick Schilder door Jan Jaap en Lieve onophoudelijk gestoord tijdens het zingen van zijn tweede solo single: ‘Realize’. In zijn allereerste solotour, ‘The Singer Songwriter Show’, brengt hij muziek van grote singer-songwriters als Bob Dylan en Neil Diamond naar het theater én zingt hij zijn eerste solomuziek. 

AVROTROS

Peter Heerschop, Viggo Waas en Nick Schilder in Voor de Show

Peter Heerschop en Viggo Waas zijn niet alleen een cabaretduo, maar ook vrienden. Hun voorstelling ‘Er gaat nog heel veel moois gebeuren’ gaat dan ook over hun vriendschap. Over wat ze samen zijn en wat ze samen allemaal hebben ondernomen. Ondanks dat slaan ze elkaar in de visagieruimte de hersens in…

Voor de Show zie je donderdag 30 november 2023 om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

AVROTROS

Els, Jan Jaap en Wierd zoomen met Cornald Maas

Voor de ShowVoor de Show
Voor de ShowVoor de Show
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading