AVROTROS
Opium op OerolOpium op Oerol
Opium op OerolOpium op Oerol

Opium op Oerol 2024

Opium op Oerol doet ook dit jaar vanaf Terschelling live verslag van het Theater- en Muziekfestival Oerol. Vijf duo’s bezoeken op verzoek van het programma een theatervoorstelling. 

  1. Opium op Oerol
  2. Kunst

Harpist Joost Willemze

Cornald Maas ontvangt op Terschelling bekende gasten die voor z’n programma een voorstelling bezoeken op het Muziek - en Theaterfestival Oerol.

Vaste tafelgast is radiopresentator en podcastmaker Carolien Borgers. Zij maakt reportages vanaf het festival. De jonge harpist Joost Willemze treedt dagelijks op. Binnen talenttraject 'AVROTROS Klassiek presenteert!' nam Joost zijn debuut-cd op, die in april 2022 is uitgekomen. Hij won in 2023 de Dutch Classical Talent Award.

Dit zijn de gasten

Op maandag bijten de presentatoren Anna Gimbrere en Herman van der Zandt - in het dagelijks leven partners - het spits af. Daarna volgen Maike Meijer (Toren C) en haar zoon Thor Braun (Oogappels).

Op woensdag zijn Monique van de Ven en haar partner Edwin de Vries te gast, een dag later het echtpaar Ellen Verbeek en Derk Sauer (beiden journalist). Op vrijdag tenslotte maken operazangeres Francis van Broekhuizen en haar vaste pianist Gregor Bak hun opwachting.

Opium op Oerol zie je van maandag 10 t/m vrijdag 14 juni 2024 om 19.50 uur bij AVROTROS op NPO 2.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading