AVROTROS
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Ray en Hinke kiezen voor hun geliefde Tsjechië

Donderdag 21 september 2023 volgen we het avontuur van Ray en Hinke. De droom om te vertrekken naar het buitenland gaat nu uitkomen.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Ray (52) en Hinke (51) dromen al jaren van een nieuw bestaan in het buitenland, maar ze wilden wachten tot hun zoons oud genoeg waren. Nu beide mannen het huis uit zijn, is het dan ook tijd voor Ray en Hinke om Naarden te verruilen voor hun geliefde Tsjechië, waar ze een B&B willen beginnen.

In het noorden van het land in Břežany nad Ohří hebben Ray en Hinke een vervallen carréboerderij gekocht met maar liefst 2600 m2 oppervlakte, bestaande uit een woonhuis, grote schuur en binnenplaats.

Het geheel moet gerenoveerd worden en in de vervallen schuur moeten meerdere gastenkamers gecreëerd worden.

AVROTROS

Břežany nad Ohří

AVROTROS

AVROTROS

AVROTROS

de toekomstige ontbijtruimte

AVROTROS

Hier moeten kamers komen

Noodlot

Maar na het vertrek slaat het noodlot toe. Ray ontsnapt aan de dood wanneer zijn aorta scheurt. Het gevolg is meerdere operaties en ziekenhuisopnames, en een oneindig revalidatietraject. Ray en Hinke belanden in een nachtmerrie.

Maar opgeven is geen optie. Met vallen en opstaan besluiten ze daadkrachtig door te zetten met hun originele plannen. Ze zetten alles op alles om toch hun eerste gasten te kunnen ontvangen.

Uitzending donderdag 21 september 2023, 20.30 uur op NPO 1 (vooruitkijken op NPO Plus, terugkijken op NPO Start) 

Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?
Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading