AVROTROS
Ik VertrekIk Vertrek
Ik VertrekIk Vertrek

De zoete droom van Loïs en Jermain in Ik Vertrek: stroopwafels bakken in Dubai

Loïs en Jermain zijn klaar om de Nederlandse stroopwafel naar Dubai te brengen, een droom die uitdagingen en kansen belooft voor hun jonge gezin.

  1. Ik Vertrek
  2. Afleveringen Ik Vertrek

Uitzending dinsdag 6 februari om 20.35 uur op NPO 1 (vooruitkijken op NPO Plus)

Stroopwafels

Jermain (27) droomt al jaren van dit gat in de buitenlandse markt, en Loïs (28) weet de perfecte bestemming voor deze droom: Dubai. 

Met de ambitie om deze lekkernij te introduceren in het hart van Dubai, begint het jonge stel aan een spannend avontuur vol uitdagingen en kansen.

Maar voor dit avontuur kan beginnen moeten ze nog eerst een stroopwafel bakcursus volgen. Waarna ze vol goede moed vertrekken samen met hun éénjarige dochter Jhené.

Met een startkapitaal van 50.000 euro, een koffer vol ingrediënten en een essentieel wafelijzer moet hun droom van de grond komen.

“als je het met passie doet, kun je alles bereiken wat je maar wil”
Jermain
AVROTROS

Op zoek naar een nanny

AVROTROS

De markt waar het moet gebeuren

AVROTROS

Een likje verf en de kraam is klaar

Uitdaging

Het stel stroopt de mouwen op om de groei van zowel hun business als dat van hun gezin bij te benen. Loïs is namelijk zwanger van een tweede. 

Ondertussen blijkt het ook een hele uitdaging om een goede thuisbasis te vinden, en heeft de nanny van Jhené een dubbele agenda. 

Het jonge gezin droomt groot, maar al gauw blijkt dat ze niet de enige stroopwafel spelers op de markt zijn. Terwijl ze stap voor stap hun stroopwafel imperium uitbreiden, komen ze eigenlijk handjes te kort.  

    Uitzending 6 februari 2024

    De zoete droom van Lois en Jermain

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading