AVROTROS
Ik VertrekIk Vertrek
Ik VertrekIk Vertrek

Wanneer zijn er (nieuwe) uitzendingen?

Op de hoogte blijven en niets missen van de avonturen van onze emigranten?

Zet dit schema in je agenda en wees klaar voor (Ik) Vertrek...

  1. Ik Vertrek

Uitzendschema inclusief herhalingen (Dit wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie, wijzigingen zijn onder voorbehoud).

Nieuw seizoen Ik Vertrek  

  • Dinsdag 30 januari (20.30 uur - NPO 1) Yvonne en Ulrich verhuizen naar Spanje om een spiritueel oord te creëren. Waar je tot jezelf kunt komen, met een voedselbos, detoxkuren en vaginale stoombaden. 

  • Dinsdag 6 februari (20.30 uur - NPO 1) De droom van Loïs en Jermain is een stroopwafelkraam in Dubai beginnen. Vol goede moed vertrekken ze met hun dochtertje Jhené om hun business van de grond te krijgen.

  • Dinsdag 13 februari (20.30 uur - NPO 1) Rob en Thom willen in de Franse Auvergne van een oude vervallen boerderij een moderne B&B met gîte maken. 

  • Dinsdag 20 februari (20.30 uur - NPO 1) Marco en Caroline kunnen niet wachten om samen met hun hondje Smokey aan hun avontuur in Kroatië te beginnen en meerdere vakantieappartementen te openen. 

  • Dinsdag 27 februari (20.30 uur - NPO 1) Ook al kennen Mark en Michèle elkaar nog maar net, Michèle had al het plan om naar Frankrijk te emigreren. Dus gaan ze samen een kleinschalig resort met 5 gîtes creëren. 

  • Dinsdag 5 maart (20.30 uur - NPO 1) Familie De Jong vertrekt naar Oostenrijk om hun droom na te jagen. Ze willen een plek creëren waar ze hun gasten kennis laten maken met de bergsport.

AVROTROS

Yvonne en Ulrich - Spanje

AVROTROS

Familie Blankenstein - Dubai

AVROTROS

Rob en Thom - Frankrijk

AVROTROS

Marco en Caroline - Kroatië

AVROTROS

Mark en Michèle - Frankrijk

AVROTROS

Familie De Jong - Oostenrijk

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading