Bijwonen: Live Finale Junior Songfestival 2024

AVROTROS

Op zaterdag 21 september is het zover! De live-finale van het Junior Songfestival 2024 in RTM Stage. Als AVROTROS-lid krijg je uiteraard een mooie korting én heb je voorrang op de kaartverkoop. Koop nu je ticket en maak de ontknoping live mee!

We gaan er weer een feestelijke en spectaculaire show van maken, met traditiegetrouw 4 acts, een vakjury, een kinderjury en als uitsmijter natuurlijk een gloednieuwe gezamenlijke song!

Tijdens de live tv-uitzending strijden de 4 acts om hun finaleplek voor het Junior Eurovisie Songfestival te bemachtigen. Dit jaar wordt deze gehouden in Madrid, Spanje. Je kunt bij deze spannende live-finale aanwezig zijn om jouw favoriete finalist aan te moedigen.

Dit jaar hebben we een gloednieuw decor met staanplaatsen vooraan. Voor onze kleinste fans zijn zitplaatsen wellicht beter geschikt. 

Wie gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival in Spanje? Koop nu je ticket en maak de ontknoping live mee!

  Waar:

  RTM Stage Rotterdam

  Wanneer:

  zaterdag 21 september 19.20 uur, inloop vanaf 17.30 uur

  Ledenprijs:

  € 10,- Nog geen lid? Geen probleem via de ticketlink schaf je voor € 8,50 een lidmaatschap aan door te klikken op het 'plus-teken'. Vervolgens kies je het event en het aantal tickets.

  Prijs niet-leden:

  € 18,50

Tickets