Doe mee aan gratis online schilderworkshop

AVROTROS

MUZE Academie is de gratis online schilderworkshop van AVROTROS. In deze videoworkshop betreed je met kunstenares Eline Martherus de wereld van abstracte kunst. In verschillende video's word je meegenomen in het proces van het maken van een schilderij en kun je zelf thuis aan de slag gaan. 

Middels allerlei tips en tricks leer je hoe je zelf aan de slag kan gaan met het maken van kunst. Het begrijpen van kleur, textuur, materiaalcombinaties, contrasten en composities. Alles komt aan bod. Vanaf de eerste laag. 

    Doe mee met Muze Academie

    Nog geen lid? Via deze link word je lid voor €15,- per jaar en bestel je meteen de gratis schilderworkshop

Doe mee!

Deze online workshop is speciaal voor AVROTROS Kunstleden. Mocht je nog geen lid zijn, dan kun je voor €15,- per jaar een lidmaatschap aanschaffen en direct beginnen met de online schildercursus. Naast MUZE Academie ontvang je ook 4x per jaar ons kunstmagazine MUZE en toegang tot exclusieve kunstevenementen.

Over Eline Martherus

Eline studeerde Fashion & Design aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Hierna heeft ze vijf jaar gewerkt als ontwerper voor verschillende grote modemerken. 

Zonder vooropgezet plan en met niet-conventionele middelen zoals bezems, raggers en borstels creëert Eline doeken vol beweging en gevoel, veelal op groot formaat. In elk werk is het een komen en gaan van organische vormen; de ene keer duidelijk aanwezig in energieke tonen, de andere keer heel zacht, alsof de verf zich in het doek lijkt te nestelen als een watervlek. 

Eline heeft de expressie en artistieke kennis om grote, gewaagde, prachtige abstracte kunstwerken te creëren. Zij gaat je op weg helpen. 

AVROTROS