Mahler-lezing door Hans van den Boom

AVROTROS

Na de uitverkochte en zeer geslaagde Mahler-lezing afgelopen maart volgt er in juni een tweede lezing door AVROTROS-presentator Hans van den Boom. Na de jonge jaren van Mahler komt nu de latere Mahler aan bod. Voor diegenen die er in maart bij waren een heerlijk vervolg. En voor de mensen die het toen misten, een absolute aanrader om nu wél te komen!

Rasverteller Hans van den Boom is al zijn hele leven verknocht aan de muziek van Gustav Mahler. Diens muziek heeft het imago zwaar en ontoegankelijk te zijn. Maar is dat wel terecht? Aan de hand van beeldmateriaal en muziekfragmenten zet Van den Boom op luchtige wijze het leven van de latere Mahler uiteen. Ook geeft hij verrassende luistertips en vertelt hij persoonlijke anekdotes. Aan het eind van de lezing zal iedereen overtuigd zijn van de genialiteit van Mahler!

Programma:
Zaterdag 22 juni 2024
Vanaf 14.00 uur: ontvangst met koffie en thee
14:30 uur: start lezing
15:45 uur: borrel
16:30 uur: einde

  Locatie

  AVROTROS, Witte Kruislaan 55, 1217 AM Hilversum. Parkeren van auto of fiets kan gratis op de parkeerplaats van AVROTROS. Vanaf station Hilversum Media Park is het 1,5 km lopen naar AVROTROS.

  Datum

  Zaterdag 22 juni 2024 van 14:00 - 16:30 uur (lezing start om 14:30 uur)

  Prijs

  €15,-

  Borrel

  1 drankje plus borrelhapjes is bij de prijs inbegrepen.

  Leden

  Dit is een ledenevent. Nog geen lid? Geen probleem! Bestel in de webshop bij uw tickets meteen het lidmaatschap voor slechts € 10,- per jaar. U ontvangt dan bovendien drie keer per jaar ons ledenmagazine inclusief klassieke debuut-cd’s.

TICKETS