Musical Autumn Nights

AVROTROS

Musical Autumn Nights neemt je mee op een onvergetelijke reis door de wereld van musicals. Van de klassiekers uit de gouden dagen van Broadway tot de moderne hits van West End. En AVROTROS-leden kunnen met korting deze avonden bijwonen. Bovendien ga je via AVROTROS na afloop met de musicalsterren op de foto. 

In Den Haag, Amstelveen en Roosendaal brengen vijf bekende musical solisten samen met een live band én een groot koor de meest iconische nummers uit de musicalgeschiedenis ten gehore. 

De line-up bestaat in Den Haag en Amstelveen uit o.a. René van Kooten (Les Misérables, Mamma Mia) en Anne Appelo (Hair, The Lion King)/ Nurlaila Karim (TINA, The Bodyguard), Annefleur van den Berg (Shrek, Les Miserables). 

In Roosendaal kun je  van o.a. Nurlaila Karim (TINA, The Bodyguard), Magtel de Laat (Jesus Christ Superstar & Het Was Zondag in het Zuiden), Sanne den Besten (Grease & MAMMA MIA!) en Martijn Vogel (The Little Mermaid & Wicked) genieten. 

Boek nu jouw ticket met € 5,- ledenvoordeel én neem ook nog een foto van jezelf met de musicalsterren mee naar huis als aandenken aan een heerlijke musical avond. 

  Waar:

  Theater De Regentes, Den Haag

  Wanneer:

  10 oktober 2024

  Tijd:

  20.00 - 22.30 uur

  Ledenprijs:

  € 30,- (incl. foto met de musicalsterren)

Tickets Den Haag

  Waar:

  Schouwburg Amstelveen

  Wanneer:

  6 november

  Tijd:

  20.00 - 22.30 uur

  Ledenprijs:

  € 30,- (incl. fotomoment met musicalsterren)

Tickets Amstelveen

  Waar:

  Theater De Kring, Roosendaal

  Wanneer:

  20 november

  Tijd:

  20.00 - 22.30 uur

  Ledenprijs:

  € 30,- (incl. fotomoment met musicalsterren) Let op: gebruik voor de korting actiecode: AVROTROS

Tickets Roosendaal