Ledenreis - Naar Leipzig met Hans van den Boom

AVROTROSTom Thiele

Gaat u met ons mee op een vijfdaagse kunst- en klassieke muziekreis naar Leipzig? Samen met gids en presentator Hans van den Boom bezoekt u concerten, maakt u een stadswandeling langs muzikale hotspots, en bezoekt u de Rembrandt-tentoonstelling in het Museum der bildenden Künste. Vertrek: 8 oktober!
N.B. Deze reis is exclusief voor AVROTROS-leden.

Leipzig is de stad van Bach en Mendelssohn, en van het wereldberoemde Gewandhausorchester. Maar ook de stad van de Thomaskirche, de Nikolaikirche, de Marktplatz en het Altes Rathaus. De stad ademt muziek, cultuur en historie. Het is de plek waar muziekgeschiedenis werd geschreven met de premières van Bachs Johannes en Matthäus Passion, en waar Felix Mendelssohn het fundament voor het huidige muziekleven legde.

Gedurende vijf dagen neemt Hans van den Boom u mee door Leipzig. U wandelt met hem door de eeuwenoude stad, bezoekt musea, inclusief de unieke Rembrandt-overzichtstentoonstelling in het Museum der bildenden Künste. Ook uw oren komen aan hun trekken. Want, zorgvuldig ingeleid door Hans van den Boom, bezoekt u het wereldberoemde Gewandhausorchester, dat Berlioz’ Symhonie Fantastique uitvoert. Een optioneel bezoek aan de Oper van Leipzig, met Verdi’s La traviata maakt uw reis compleet.

“Ik verheug me er heel erg op om met u samen op reis te gaan!”
Hans van den Boom

Deze reis is exclusief voor leden van AVROTROS samengesteld door Hannick Muziekreizen (onderdeel van Destin Travel Group) en is te boeken vanaf €1498,-. Uitgebreide informatie over de reis en de mogelijkheid om uw reis te boeken, vindt u op de website van Hannick Muziekreizen. Gaat u op 8 oktober met ons mee?

Let op

Alleen leden van AVROTROS kunnen deze reis boeken. Bent u nog geen lid? Dan wordt u dat voor voor €8,50-15,- per jaar. Een klassiek- kunst- of steunlidmaatschap afsluiten, kan hier.