Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht komt deze zomer terug op televisie

AVROTROS

Het iconische programma Te land ter zee en in de lucht had 50 jaar geleden zijn eerste uitzending. In die 50 jaar zijn de gekste en meest fantastische voertuigen en deelnemers langsgekomen. In 'Het beste van 50 jaar Te land ter zee en in de lucht' wordt er teruggekeken op mooiste momenten.

Verschillende gasten vertellen hun herinneringen aan Te land, ter zee en in de lucht. Ze kijken terug op de verschillende spelonderdelen zoals ‘Tobbedansen’, ‘Vlieg er eens uit’ en ‘Blij dat ik glij’. Sommige deelnemers probeerden zo snel mogelijk de bel te halen, terwijl anderen juist een zo groot mogelijk kunstwerk op het parcours wilden neerzetten.

Legendarisch

Niet alleen de gekste bouwwerken blijven in de herinneringen terugkeren van Te land, ter zee en in de lucht, ook sommige deelnemers zijn beroemd geworden met hun acties op het parcours. Iconisch commentaar van onder andere André van Duin en Jack van Gelder maakte de combinatie van deelnemer en kar legendarisch.

Het beste van... 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht is elke week te zien vanaf zaterdag 22 juli 2023 om 20.28 uur op NPO 1 en daarna terug te kijken op NPO Start.

Te land, ter zee en in de lucht kijken